čtvrtek 31. prosince 2015

Bohatsví


Tady k Životnímu stylu > Massage, Relax a Bohatví
www.davidmassage.blogspot.cz




Bohatsví je o smylsu o náplni toho co dělám, vše jde semnou každým mým rozhodnutím.

Není nic o čem bych neměl šanci rozhodnout. Vždy je cesta kterou se rozhodnu jít nikoli cesta kterou mi navrhne někdo abych ji šel. Toto nelze tak odpovídám když nemám pocit že člověk se přidává k mé cestě ale on mi navrhuje svou. Pokud naleznu rovnováhu v tom co navrhuje a smysl není problém a přidám se pokud ale cítím z něj ego kterým mi navrhuje cestu kterou nechci jít je to od něj v pořádku protože chce abych se přidal. Vše je na mém rozhodnutí. Jen mám svůj cíl který se neshoduje s jeho cílem proto nemohu jeho nabídku přijmout ale výpomoci si mužeme ale zase pokud jen vím že je to v rovnováze. Nevkládám do svých rozhodnutí ago jen pocit který čiší z něj a z mého smyslu nikoli agresi ale chuť a lásku nechci abych mu zavazel při jeho cestě a proto odcházím s odpovědí ,,vždy rád pomužu, ale nepřidám se.´´

Chce pomoci a řekne si o to abych mu pomohl proč také ne miluju spokojenost a miluju to když mužu napomoci k tomu aby tvořil to co ho baví!

Nikoliv závist ale obdiv a ponaučení.

() Znovu pomoci ()

S lidmi je to někdy těžké stále slyším že spěchají ale neví kam !

Tenhle pocit a tahle otázka mi koluje v hlavě jakoby krev kterou mají oni našla kousek mých buňek a vnikla do nich, jenomže násilně.

Nechtěl jsem se nad tím pozastavovat ale musel jsem, kam člověk spěchá pokud je to čisté božství a vše co chce jde k němu jen tím že o tom uvažuje a chce to mit u sebe.

Tohle mám ověřené kamkolik kdykoli a jakkoliv ! Nikdy se nestalo nic co bych nechtěl :) A to myslím vážně !!! A  je to tak i ve vašem životě jen to nepřijímáte a se nad tím nepozastavujete.

Muže za to spěch který přivolávájí ti kteří chcou aby se člověk nepozastavoval a dělal to co te daný člověk chce :)

Je to jednoduchá forma hypnózy.

Takže se vrátím k tomu co mi koluje v krvi..

Kam  spousta lidí spěchá a neví proč ?

Jednoduché až je to složité... Ze zdrojů které jsou čisté a neomyslné  a jasne Z lidské duše.

Duše je něco co ve vás je, jen má jemný hlásek a mnoho lidí nechce nebo neumí poslouchat. Jak tedy by mohli znát cestu kam spěchají a proč vlastně...


Rychlost kterou jdete tam kam nechcete je tady proto aby jste nad ní neměli čas uvažovat proste je tak rychlá že si neuvědomíte jeslti je správná nebo špatná.

Pokud na vlak jedoucí rychle městem naskočíte nemáte čas se ani podívat a už jste ve stanici.

Pokud naskočíte na vlak jedoucí poomalým tempem a složitou krajinou domů rostlin lesů polí atd atd. Uvědomíte si že jste se dostali přesně tam kam chcete měli jste čas aby jste si uvědomili co v dané stanicic hccete dělat a pokochali jste se krajinout !

Kolik faktoru ve světě spěchu jste poznali a kolik faktoru ve světe Relaxu a poznání jste poznali :)

Bohatství není složité ale je o uctě a smyslu  poznání lásce klidně rychlosti ale uvážené rychlosti ! Vše jerytuál který děláte jen je duležité jak ho děláte !!

Čas je pojem který není v načí kompetenci protože ho nelze vzít a pohladit ho dát mu pusu atd atd. Jen je to něco co vám určuje dobu :) Doba je něco co dané činnosti věci či situaci věnujete . Pokud věnujete dané činnosti situaci věci tolik času kolik víte že potřebuje potom jste udelali maximum proto aby jste mohli být spokojení ! A pokud jste spokojení není nic jiného a není nic lepšího než ten daný okamžik který jste byli stou danou sitací a tou danou věcí .

Smyslem meho blogu je provést vás. Pomoci si najít svou cestu a nebrat břímě někoho jiného na své záda :)


Další stránky směrem k bohatství


www.davidmasaze.blogspot.cz











Žádné komentáře:

Okomentovat